Vi er stadig graffitimalernes
værste mareridt

FJERN GRAFFITI, NU!
TILKALD: 70 20 55 65

Vil du vide hvorfor så mange laver en serviceaftale?

Markedets stærkeste med
+25 års erfaring og overlegne kemikaler

Har du brug for hjælp?

Hvis du har været udsat for graffiti-hærværk er du landet det helt rigtige sted – RING: 70 20 55 65.

Vi udfører normalt vores afrensninger indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det ikke er hurtigt nok, så ring og aftal nærmere med Tensid. 

Hvis du gerne vil have en fast pris før vi afrenser graffiti på de angrebne områder, er vi nød til først at se bygningen. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge.

Det er omvendt en rigtig god idé at få Tensid til at gennemskue hvilke konsekvenser en afrensning vil have på dine bygninger.

Mange afrensninger ender som en dyr affære, ganske enkelt fordi man ikke får det lavet rigtigt første gang. 

Tensid anbefaler at efterbehandle bygningerne med Tensid anti-graffiti beskyttelse. Det gør den fremtidige vedligeholdelse,  fjernelse af graffiti og smuds meget billigere, hurtigere og nemmere.

Markedets stærkeste (fagnørder)

Hvis der er noget der tiltrækker graffitimalere, så er det graffiti. Hvis du altid vil have en pæn og indbydende facade – så er Tensid løsningen. 

Med stor erfaring og viden fra hele Europa og et overlegent sortiment af kvalitetsprodukter møder vi sjældent en udfordring vi enten ikke har set før, eller ikke kan klare. Vi har viden der skal til, og de helt rigtige produkter for at klare opgaven. Derfor tør vi godt sige at Tensid har lidt mere at byde på.

Vi behandler og vedligeholder alle typer af overflader i det offentlige rum, veje, broer og byudstyr samt erhvervsbygninger og industrielle specialopgaver 

Vil du vide hvorfor så mange vælger at få en Tensid Serviceaftale

Optimal beskyttelse

Tensid har ikke blot ét produkt til at beskytte mod for eksempel graffiti. Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, så vi kan tilpasse og sikre en optimal beskyttelse alt efter bygningernes materialer, alder og placering. Uanset hvilke overflader der er tale om, tilpasser vi en optimal løsning.

Udsættes dine bygninger for graffiti-hærværk, alger, forurening, UV-stråling eller andet, er det nemt at fjerne og genskabe de originale overflader.

Det er en meget bedre løsning, ikke mindst for budgettet, at vedligeholde dine bygninger og faciliteter løbende med en Tensid Serviceaftale så de altid er presentable, frem for dyre renoveringer med tiden.

Fjern graffiti

SKAL VI KIGGE FORBI? Det koster ikke noget at kigge, og det gør det heller ikke med Tensid.  

Tensid Anti-Graffiti Serviceaftale

Med en Tensid Serviceaftale er du helt fri for at bekymre dig mere om graffiti-hærværk.

Vi sørger for at dine bygninger ikke bliver ødelagt men altid fremstår rene og pæne. I fællesskab udarbejder vi en aftale for hvilke bygninger der skal beskyttes, og omfanget af det.

Herefter sikrer og imprægnerer vi alle de aftalte bygninger og vil fremover tjekke alle områder ugentligt. Finder vi graffiti, fjerner vi det straks og genskaber graffiti-beskyttelsen.


Tensid Serviceaftale:

  • Tensid sikrer og beskytter dine bygninger med graffiti-beskyttesle
  • Tensid kontrollerer alle bygninger ugenligt
  • Graffiti-hærværk fjernes straks
  • Beskyttende imprægnering genetableres

Bestil tilbud på Tensid Anti-Graffiti Serviceaftale – så er vi nød til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge.

Du er også altid velkommen til at ringe til os
Tensid logo

Rokhøj 9
DK-8520 Lystrup

CVR.: 34715408

RING: +45 70 20 55 65
Man–fre: 07.00-16.00

Let's be social

Fjern graffiti, NU!

STOP med at tænke mere på graffiti-hærværk – eller vedligeholdelse, smog og smuds.

FÅ EN SERVICEAFTALE.

Vi sørger for at dine bygninger altid er præsentable.

VIL DU VIDE MERE? Så er vi nødt til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge. 

TAK FOR DIN TILMELDING.

Share This