Graffitirens

Når det kommer til anti-graffiti er vi
graffitimalernes værste mareridt

FJERN GRAFFITI, NU! TILKALD: 70 20 55 65

Vil du vide hvorfor så mange laver en anti-graffiti serviceaftale?

Markedets stærkeste anti-graffiti med +25 års erfaring og overlegne kemikalier

Har du brug for hjælp
graffiti fjernelse?

Hvis du har været udsat for graffiti hærværk? Så er du landet det helt rigtige sted – RING: 70 20 55 65.

Vi afrenser og fjerner graffiti indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det ikke er hurtigt nok, så ring og aftal nærmere med Tensid. 

 

Hvad koster graffitirens?

Hvis du gerne vil have en fast pris på graffitirens før vi fjerner graffiti på de angrebne områder, er vi nød til først at se bygningen. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge.

Et godt råd til graffitirens

Det er en god idé at få Tensid til at gennemskue hvilke konsekvenser en afrensning af graffiti vil have på dine bygningsfacader. Mange facade-afrensninger ender som en dyr affære, ganske enkelt fordi der ikke er taget hensyn til bygningens alder og materialetyper. Konsekvensen af en forkert behandling kan være svære at rette op igen. Derfor er der god grund til at tænke sig godt om, inden man vælger leverandør. Skal vi kigge forbi?

Bedre beskyttelse

Når dine facader har fået en graffitirens anbefaler vi at efterbehandle bygningerne med Tensid anti-graffiti beskyttelse. Det gør den fremtidige vedligeholdelse, fjernelse af graffiti og smuds meget billigere, hurtigere og nemmere.

Fri for graffiti

Vores mest populære løsning mod graffiti er en Tensid Anti-Graffiti Serviceaftale. Vi er kendte for vores særdeles effektive håndtering af graffiti-hærværk og med en serviceaftale behøver du ikke tænke mere på graffiti. Dine bygningsfacader står altid rene og pæne.

Der er god grund til at så mange facader vedligeholdes af Tensid – her er 8 gode grunde!

Markedets stærkeste (fagnørder)

Hvis der er noget der tiltrækker dem der laver graffiti hærværk, så er det graffiti. Hvis du altid vil have en pæn og indbydende facade – fri for graffiti – så er Tensid løsningen. 

Vi fjerner graffiti og vedligeholder alle typer af overflader i det offentlige rum, veje, broer og byudstyr samt erhvervsbygninger og industrielle specialopgaver 

 

Know-how

Når en facade skal afrenses for graffiti er det ikke dit udstyr eller kemikalier der det vigtigste. Udgangspunktet er kunne identificere hvilke teknikker der er nødvendige for at kunne gendanne eller bevare den originale overflade.

Både helt nye typer teglsten og meget gamle byggematerialer kan kræve meget præcise behandlingsmetoder når man skal fjerne graffiti, for ikke at ødelægge mere end man gavner. Beton, maling og træ kan alle kræve meget forskellige afrensningsteknikker.

Derfor handler en graffitirensg ikke om hvor mange bar der kan skrues op for på en hedvandsrenser, men derimod handler det om know-how.

Mere end 25 års erfaring med graffitirens i ryggen og med et eksklusivt netværk over hele Europa møder vi sjældent en udfordring vi enten ikke har set før, eller ikke kan klare. Vi har en viden ud over det sædvanlige og derfor tør vi godt sige at du roligt kan forvente lidt mere af Tensid, når det kommer til anti-graffiti og facadeafrensning generelt.

Kan det fjernes? Spørg Tensid

Bedre produkter

Tensid har et bredt sortiment af overlegne kvalitetsprodukter til afrensning af graffiti på overflader og efterfølgende imprægnering.

Det er netop kombinationen af en optimal afrensning og imprægnering, der giver Tensid mulighed for at lave nogle uforlignelige bygningsoverflader, der ikke blot er pænere at se på. Det skaber også mere holdbare og vedligeholdelsesvenlige facader og belægninger.    

Vil du vide hvorfor så mange vælger at få en Tensid Anti-Graffiti Serviceaftale

Optimal anti-graffiti beskyttelse

Tensid har ikke blot ét kemi- og serviceprodukt til anti-graffiti graffiti. Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, så vi kan tilpasse og sikre en optimal beskyttelse alt efter bygningernes materialer, alder og placering. Uanset hvilke overflader der er tale om, tilpasser vi en optimal løsning.

 

Ingen facader kan sige fri for enten graffiti hærværk, alger, forurening, UV-stråling eller flere andre årsager der med tiden skæmmer bygningerne.

Men med anti-graffiti behandling fra Tensid er dine bygninger beskyttet og det er nemt at fjerne og genskabe de originale overflader.

Det er en meget bedre løsning, ikke mindst for budgettet, at vedligeholde dine bygninger og faciliteter løbende med en Tensid Anti-Graffiti Serviceaftale så de altid er presentable, frem for dyre renoveringer med tiden.

Sammen med Tensid behøver du ikke tænke på graffiti. Dine bygninger er godt beskyttet.

Anti-graffiti

Tensid Anti-Graffiti Serviceaftale

Med en Tensid Serviceaftale er du helt fri for at bekymre dig mere om graffiti-hærværk. Vi sørger for at dine bygninger ikke bliver ødelagt men altid fremstår rene og pæne. I fællesskab udarbejder vi en aftale for hvilke bygninger der skal beskyttes, og omfanget af det. Herefter sikrer og imprægnerer vi alle de aftalte bygninger og vil fremover tjekke alle områder ugentligt. Finder vi graffiti, fjerner vi det straks og genskaber graffiti-beskyttelsen. Tensid Serviceaftale:
  • Tensid sikrer og beskytter dine bygninger med graffiti-beskyttesle
  • Tensid kontrollerer alle bygninger ugenligt
  • Graffiti-hærværk fjernes straks
  • Beskyttende imprægnering genetableres

Bestil tilbud på Tensid Anti-Graffiti Serviceaftale

Tensid logo

Rokhøj 9
DK-8520 Lystrup

CVR.: 34715408

RING: +45 70 20 55 65
Man–fre: 07.00-16.00

Let's be social

Fjern graffiti, NU!

STOP med at tænke mere på graffiti-hærværk – eller vedligeholdelse, smog og smuds.

FÅ EN SERVICEAFTALE.

Vi sørger for at dine bygninger altid er præsentable.

VIL DU VIDE MERE? Så er vi nødt til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge. 

TAK FOR DIN TILMELDING.

Share This