Referencer

EGÅ GYMNASIUM

Røde alger skæmmer overalt hvor de ses. Desværre er røde alger ikke altid nemme at få bugt med, for de opblomstrer ofte igen efter afvaskning eller normal algebekæmpelse.

Overfladen på dette facadeparti består af et tyndt lag hvidpigmenteret puds som var hårdt angrebet af røde alger. En normal afrensning med hedvand på tryk ville skade pudset, og derfor måtte en anden og bedre løsning introduceres: Tensid Stone & Renderwash.
Dette nye produkt applikeres og nedbryder røde alger. Først blusser algerne op så de nærmest er fluorescerende. Smuds og snavs løsnes også, og herefter vaskes der helt rent med lunt vand på lavt tryk. Arbejdet afsluttes naturligvis med vores SLX100-imprægnering for at fastholde det pæne resultat i mange år.

Kontakt os på 70 20 55 65 eller info@tensid.dk og få mere information.

CERES CORNER

A. Enggaard A/S opførte et markant byggeri i midten af Aarhus i en teglsten som absolut ikke bør afsyres med saltsyreblandinger da risikoen for manganudtræk i fuger er høj. 

Tensid bliver kontaktet angående rådgivning og introducerer et sikkert alternativ til syreblandinger til afrensning af mursten. Safety Klean fjerner kalkslør, salpeterudtræk og cementrester på nyt murværk – ideelt hvor traditionelle syrer ikke længere er tilladte.

Efter endt afrensning anbefaler Tensid at man efterbehandler med imprægnering for at fastholde facadernes visuelle udtryk mange år frem.

Kontakt os på 70 20 55 65 eller info@tensid.dk og få mere information.

SILKEBORG MOTORVEJSBRO

Da den nye motorvej mellem Aarhus og Herning blev bygget, ønskede Vejdirektoratet nye broer og en tunnel opført ved selve Silkeborg by. Jorton har opført i alt fire broer, hvoraf to specielle pladebroer er tegnet af en arkitekt. Disse to broer fungerer som byporte og er opført med høje krav til den håndværksmæssige udførelse og udseende. Arkitekt og Vejdirektoratet ønskede yderligere at den grå beton skulle tones lyst.

I konkurrence med andre virksomheder valgte Tensid at afsætte prøvefelter med et mineralbaseret Lasur-produkt.

Alle overflader blev klargjort med let kemi og skånsom spuling. Herefter blev alle overflader tonet lysere med lasering og imprægnering.

Kontakt os på 70 20 55 65 eller info@tensid.dk og få mere information.

LIGHTHOUSE AARHUS

Prestigeprojektet Lighthouse på Aarhus Ø er et markant varetegn for det nye Aarhus. Vores kunde har en klar holdning til graffiti, og Tensid blev kontaktet i forbindelse med sikring af overfladerne fra terræn og indtil 3 meters højde.

Alle ikke-absorberende overflader er behandlet med vores Nano-Extreme graffitibeskyttelse. Herudover er Tensid GS1-mikrovoks applikeret på beton-overflader.

Kontakt os på 70 20 55 65 eller info@tensid.dk og få mere information.

Hold dine bygninger fri for graffiti hærværk med Tensid

Adresse:
Rokhøj 9
DK-8520 Lystrup

RING: +45 70 20 55 65
Man–fre: 07.00-16.00

Fjern graffiti, NU!

STOP med at tænke mere på graffiti-hærværk – eller vedligeholdelse, smog og smuds.

FÅ EN SERVICEAFTALE.

Vi sørger for at dine bygninger altid er præsentable.

VIL DU VIDE MERE? Så er vi nødt til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge. 

TAK FOR DIN TILMELDING.