Betonlasur

Æstetisk beskyttelse med betonlasur

Vil du vide mere?
Ring: 7020 5565

$

Få en stærk løsning med Keim + Tensid

$

Beton – hvem sagde grå og kedelig?

$

Bedre beskyttelse af dine betonoverflader

Flere muligheder med betonlasur

Beton findes over alt i verden og i mange forskellige udformninger – lige fra det helt enkle til det helt unikke.

Betonen sætter sit præg på store bygningsværker, hele boligområder og den præger byer og mange erhvervsområder.

Det er ikke så mange år siden at beton havde et meget dårligt ry ud over at man også opfattede beton som grå, kedelig og grim. Men tiderne har ændret sig, og i de senere år er betonens kvalitet blevet bedre på grund af nye teknikker og metoder.

Men også betonens æstetiske udtryk har ændret sig. Særligt æstetikken ved synlige betonflader er i dag værdsat højt af både bygherrer og arkitekter. Den særlige æstetik ved synlige betonflader anvendes nu som et meget vigtigt element i udformningen af bygninger, indendørs såvel som udendørs. Betonlasur udvider horisonten for arkitekternes muligheder og beskytter samtidig bygningsoverfladerne. 

Tensid har indgået et tæt produktsamarbejde med Keim A/S omkring lasering af beton-overflader.

Ring til Peter Dunvad: 70 20 55 65
– eller send en Email

Betonlasur
Betonlasur

Overfladeskader

Uanset om udfordringerne er misfarvninger, overfladeskader, skjolder og løbere fra for eksempel kalkaflejringer, eller der skal ændres en tone i farven, så er mulighederne mange ved at imprægnere med betonlasur.

Beton har en meget åben struktur og derfor ser vi ofte at materialet får en utilsigtet og ikke ensartet overflade. Med en indfarvning har vi mulighed for at sætte kulør på betonet – eller blot farvejustere sådan der opnåes præcis den overfladetone der var arkitektens hensigt.

Ring til Peter Dunvad: 70 20 55 65
– eller send en Email

Bevarer overfladestruktur 

Når man vælger beton som sit byggematerialer er det ofte med en klar ide om at udnytte de muligheder der er for at skabe eller bevare den rå overfladestruktur, som for eksempel grafisk beton, bræddestruktur, eller relief.

Tensid anvender unikke teknikker og kemikalier der sikrer at du bevarer dine strukturen i dine overflader. Imprægneringen skaber omvendt mange nye og innovative muligheder – uanset om det er præfabrikerede elementer eller støbninger. 

Fremstillet til det nordiske klima

Betonlasur anvendes især under mere sydlige klimaer, hvor der ikke skal tages hensyn til regn, vind, kulde og frost på samme måde som i de nordiske lande. Derfor er der god grund til at være kritisk med de kemikalier der anvendes og ikke mindst hvordan imprægneringen bliver udført.

En flot overflade, der ikke bare bliver ved med at være flot, men beskytter dine bygningsoverflader. Det er hjørnestenen for samarbejdet mellem Tensid + Keim. 

Med Tensid får du en betonlasur der holder til det nordiske klima – år efter år

Adresse:
Rokhøj 9
DK-8520 Lystrup

RING: +45 70 20 55 65
Man–fre: 07.00-16.00

Fjern graffiti, NU!

STOP med at tænke mere på graffiti-hærværk – eller vedligeholdelse, smog og smuds.

FÅ EN SERVICEAFTALE.

Vi sørger for at dine bygninger altid er præsentable.

VIL DU VIDE MERE? Så er vi nødt til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge. 

TAK FOR DIN TILMELDING.