Imprægnering

Når imprægnering er bedst, kan det holde dine facader pæne i årtier, bevare de originale overflader og samtidig holde dine omkostninger til vedligeholdelse i skak.

Har du brug for råd?
Ring: 7020 5565

$

Bredt og overlegent produktsortiment

$

Mere end 50 års erfaring

N

Få et uforpligtende tilbud

Vi er specialister

Tensid har adgang til en overlegen portefølje af produkter fra amerikanske Prosoco. Mere end 50 års erfaring med fremstilling af imprægneringer i en overlegen kvalitet taler for sig selv.

Ud over vores egen in-house-ekspertise kan vi trække på et unikt netværk af fagfolk i Europa.

Ring til Peter Dunvad: 70 20 55 65
– eller send en Email

Imprægnering beskytter

Imprægnering mindsker dine fremtidige omkostninger til vedligeholdelse. Det er en enkel og meget økonomisk måde hvorpå man kan forhindre uønsket nedbrydning af sine overflader forårsaget af vandindtrængning og ydre påvirkninger. For at få en afvisende overflade som også kan modstå langvarig slitage, er det vigtigt at en stor mængde imprægneringsmiddel trænger dybt ned i konstruktionen.

For eksempel beton; beton er kendt for at være et meget hårdt materiale, men det har faktisk en yderst sart og skrøbelig overfladestruktur som er åben og absorberende.

Takket være strukturen i Prosoco’s imprægneringer opnår man en betydeligt dybere effekt ned i overfladen sammenlignet med andre produkter på markedet.

Hvorfor imprægnere?

At sikre sine overflader med imprægnering betyder kort fortalt at man fastlåser overfladens oprindelige udseende og forbedrer dens holdbarhed.

Imprægnering yder beskyttelse mod forvitring. Det beskytter mod algedannelser, mos og skimmelsvamp.

Det er olie- og fedtafvisende, vandafvisende og tillader diffusion af vanddamp. Imprægnering mindsker behovet for vedligeholdelse og har en usynlig effekt i mange år.

Vi er stadig graffitis værste mareridt

Graffitien har ingen steder at gemme sig, når dine bygninger er beskyttet af Tensid. Få et uforpligtende tilbud på en Anti-Graffiti Serviceaftale
skriv til Peter Dunvad

Adresse:
Rokhøj 9
DK-8520 Lystrup

RING: +45 70 20 55 65
Man–fre: 07.00-16.00

Fjern graffiti, NU!

STOP med at tænke mere på graffiti-hærværk – eller vedligeholdelse, smog og smuds.

FÅ EN SERVICEAFTALE.

Vi sørger for at dine bygninger altid er præsentable.

VIL DU VIDE MERE? Så er vi nødt til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge. 

TAK FOR DIN TILMELDING.