Facaderens

Tensid anvender grundlæggende tre forskellige teknikker til facaderens alt efter overflademateriale og alder

Mere end bare vand og kemi

Med Tensid er du sikker på at få præcis vejledning så du hurtigt og effektivt kan få problemet løst rigtigt, uden flere ubehagelige overraskelser.

Om problemet er graffiti, alger, forurening, UV-stråling eller andet, så er målet det samme: en flot og original facade.

Mange har erfaret at en facaderens kan være stærke sager, der gør mere skade end gavn. Derfor er midler og teknikker lige så forskellige som årsagerne.

Hos Tensid er vi eksperter i facadeafrensning af alle typer bygningsoverflader. Vi har dybe rødder i hele Europa, og vi møder derfor meget sjældent problemstillinger eller udfordringer vi ikke har set før.

Ring til Peter: 70 20 55 65
– eller send en Email

Højtryksspuling og
hedvandsafrensning

Med vandtryk kan man afrense overflader for smuds, snavs, algedannelse med mere. Ved at kombinere det rette tryk med den rette dyse kan behandlingen rengøre de fleste overflader lige fra fliser og belægninger til murværk og facadebeklædning.

Ved at opvarme vandet bliver effekten dog intensiveret og efterlader en skånsom dybderenset overflade. Tensid råder over et højtryksanlæg som kan opvarme vandet til langt over kogepunktet. Når vandets temperatur er omkring 140-150 grader opnår man en renseeffekt som er helt unik.

Kemisk afrensning

Hedvand på tryk kombineret med kemi er løsninger når der for eksempel skal fjernes maling, graffiti, rødalger, forurening, oliespild og meget mere.

Hos Tensid er vi specialister i kemisk afrensning og facaderens og benytter samvittighedsfuldt miljøvenlige produkter.

Hvad enten det er en patineret facade i bymidten der skal friskes op, eller beton som skal stå som nyt, så har vi erfaringen, produkterne, udstyret og know-how til at levere det bedst mulige resultat.

Special afrensning

Tensid har i mange år udført specialafrensninger.

Vi fjerner:

$

Salpeterudfældninger

$

Kalkslør

$

Cementslør

$

Manganudfældninger

$

Korrosionsaflejringer

$

og meget mere 

Vi er stadig graffitis værste mareridt

Graffitien har ingen steder at gemme sig, når dine bygninger er beskyttet af Tensid. Få et uforpligtende tilbud på en Anti-Graffiti Serviceaftale
skriv til Peter Dunvad

Adresse:

Viengevej 3G
8240 Risskov

RING: +45 70 20 55 65
Man–fre: 07.00-16.00

Fjern graffiti, NU!

STOP med at tænke mere på graffiti-hærværk – eller vedligeholdelse, smog og smuds.

FÅ EN SERVICEAFTALE.

Vi sørger for at dine bygninger altid er præsentable.

VIL DU VIDE MERE? Så er vi nødt til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge. 

TAK FOR DIN TILMELDING.