Afrensning af graffiti og behandling af anti-graffiti i Århus og omegn – RING TIL TENSID: 70205565

Graffitirens i Århus

Tensid fjerner effektivt og skånsomt graffiti over hele landet, men vi holder især skarpt øje med vores smukke by. Tensid er kendt for anti-graffiti i Århus med produkter og teknikker i særklasse. 

Når det kommer til fjernelse af graffiti er det en god idé at vælge en erfaren leverandør, som har helt styr på alle processerne, når der skal sprøjtes og skures med de skrappe kemikalier.

Det er ikke ligemeget HVORDAN der afrenses og behandles. Det er langtfra sjældent at Tensid skal fjerne graffiti og bliver bedt om at gøre et forsøg på at rette op på skaderne efter et mislykket graffitiafrensning (eller facadeafrensning i det hele taget). Og det er ofte en meget større opgave end det oprindelige hærværk.

Der findes lige så mange midler og teknikker til at fjerne graffiti, som der findes forskellige bygningsoverflader. Alt fra hvordan overfladerne i forvejen er behandlet til deres alder og holdbarhed spiller en afgørende rolle for hvordan vi skal fjerne graffiti og efterbehandles.  

Der skal mere end bare skrappe midler og smarte maskiner til for at sikre et godt resultat, når vi fjerner graffiti.

Få et godt og flot resultat med Tensid, der holder.

Tensid har stået for rensning af graffiti i Århus og behandlet for anti-graffiti i årtier. Vores store viden, teknikker og enestående produkter gør at vi kan gennemføre en afrensning af graffiti hurtigt og optimalt – hver gang. Med Tensid er du sikker på et godt resultat. 

Men vi kender også tendenserne i byens miljø før alle andre og ved hvordan vi kan tackle udfordringerne med graffiti-taggere bedst muligt. 

De fleste graffitiafrensninger behandles efterfølgende med anti-graffiti i Århus, som beskytter overfladen og gør det lettere at fjerne graffitien igen. Det er der god grund til, for når din facade først er udset af en graffiti tagger vil de stort set altid vende tilbage. Vi har meget stor erfaring i hvordan man tackler graffiti effektivt.

Vores biler er blandt de første der bryder gadebilledet i Århus og med en Tensid Serviceaftale behøver du ikke bekymre dig om graffiti-hærværk. Vi holder øje med dine facader så de altid står flotte og fri for ufrivillig urban kunst.

Hurtig, skånsom og miljørigtig afrensning af graffiti og behandling af anti-graffiti i Århus på alle slags overflader:

  • Fjernelse af graffiti på mursten
  • Fjernelse af graffiti på pudsede facader
  • Fjernelse af graffiti på beton
  • Fjernelse af graffiti på metal
  • Fjernelse af graffiti på trækonstruktioner
  • Fjernelse af graffiti på porte
  • Fjernelse af graffiti på tage
  • Fjernelse af graffiti på toge, busser og andre transportmidler
  • Specialafrensninger

 

Skal vi kigge forbi?

Det koster ikke noget at kigge.

SKAL VI KIGGE FORBI? Det koster ikke noget at kigge, og det gør det heller ikke med Tensid

Har du spørgsmål til et konkret projekt eller vil du blot vide hvad en Tensid Serviceaftale koster – så er vi nød til først at se dine bygninger eller billeder af projektet.

Ring: 70 20 65 55
– eller send en Email

Adresse:
Rokhøj 9
DK-8520 Lystrup

RING: +45 70 20 55 65
Man–fre: 07.00-16.00

Fjern graffiti, NU!

STOP med at tænke mere på graffiti-hærværk – eller vedligeholdelse, smog og smuds.

FÅ EN SERVICEAFTALE.

Vi sørger for at dine bygninger altid er præsentable.

VIL DU VIDE MERE? Så er vi nødt til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge. 

TAK FOR DIN TILMELDING.