Vil du vide hvorfor så mange vælger Tensid?

Tensid er kendt for at holde især de århusianske facader fri for graffiti. Men når man først lærer Tensid at kende opdager man at anti-graffiti blot er overfladen af deres serviceniveau og faglige kompetencer.

Skal vi kigge forbi?

Det koster ikke noget at kigge.

01. Mere end 25 års erfaring med bekæmpelse af bl.a. graffiti, alger, forurening, UV-stråling

Med stor erfaring og viden og et overlegent sortiment af kvalitetsprodukter møder vi sjældent en udfordring vi enten ikke har set før eller ikke kan klare.

Hvad enten det er afrensning og forebyggende behandlinger af overflader som beton, natursten, teglsten, træ, forskellige metaller og en lang række malede og ubehandlede overflader, om problemet er graffiti, alger, forurening, UV-stråling eller andet, kan vi løfte opgaven til perfektion: en flot og original facade.

Mange har erfaret at en afrensning kan være stærke sager, der gør mere skade end gavn. Derfor er midler og teknikker lige så forskellige som årsagerne. Alt afhængig af opgaven type og sværhedsgrad vælger vi den rette løsning ud fra højtryksspuling, hedvandsafrensning, kemisk afrensning eller specialafrensning.

02. Næsten 80 års erfaring med imprægneringer

At imprægnere betyder kort fortalt at man fastlåser overfladens oprindelige udseende og forbedrer dens holdbarhed. Imprægnering yder beskyttelse mod forvitring eller nedbrydning og beskytter mod algedannelser, mos og skimmelsvamp. Det er olie- og fedtafvisende, vandafvisende og tillader diffusion af vanddamp. Imprægnering mindsker behovet for vedligeholdelse og har en usynlig effekt i mange år.

Vi har adgang til en overlegen portefølje af produkter fra amerikanske Prosoco, der har knap 80 års erfaring med fremstilling af imprægneringer. For at få en afvisende overflade, som også kan modstå langvarig slitage, er det vigtigt, at en stor mængde imprægneringsmiddel trænger dybt ned i konstruktionen. Takket være strukturen i Prosoco’s imprægneringer opnår man en betydeligt dybere effekt ned i overfladen sammenlignet med andre produkter på markedet.

03. Enestående rådgivning på baggrund af stor viden og ekspertise fra hele Europa

Ud over vores egen in-house-ekspertise kan vi trække på et unikt netværk af fagfolk i Europa. Det gør det muligt for os at kunne yde rådgivning uanset opgavens art og størrelse.

Eksempler på rådgivning som vi oftest yder til arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører, boligselskaber, kommuner og private ejendomsejere er:

=

Forebyggende behandling ved angreb af alger og forurening samt graffiti

 
=

Rengøring og vedligeholdelse af facader og belægning

 
=

Hvordan man sikrer sine overflader så de bevarer deres oprindelige udseende og samtidig forbedrer holdbarheden

 
=

Drift og vedligeholdelse af natursten

 
=

Drift og vedligeholdelse af beton og teglsten

 
=

Drift og vedligeholdelse af byudstyr

 
=

Drift og vedligeholdelse af bygninger og belægninger

 
=

Indfarvning og imprægnering af beton

 
=

Valg af imprægnering – fordele og ulemper

 
=

Rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af drift og vedligeholdelsesplaner

 

05. Genskabelse, behandling og vedligeholdelse af alle typer overflader

Vi har erfaring og kendskab til alle typer overflader, og kan genskabe, behandle og vedligeholde alt efter opgavens art. Hvad enten det er overflader/facader i det offentlige rum, veje, broer, byudstyr, erhvervsbygninger, industrielle specialopgaver eller andet, så kan vi yde en både sublim rådgivning og upåklagelig udførelse af arbejdet.

06. Abonnement tilpasset dine behov og ønsker

Er du til engangs – eller et længere varende forhold?  Vi er fleksible og kan tilpasse os dine behov og ønsker.

Men med et abonnement er du helt fri for at bekymre dig mere om f.eks. graffiti-hærværk. Vi sørger for at dine bygninger ikke bliver nedbrudte og ødelagte men altid fremstår rene og pæne.

Med et abonnement kan du få:

=

Sikring og beskyttelse af dine bygninger med graffiti-beskyttelse

 
=

Ugentlig kontrol af alle dine bygninger

 
=

Omgående fjernelse af graffiti-hærværk

 
=

Genetablering af beskyttende imprægnering

 

07. Virkningsfulde og skånsomme midler

Vi har adgang til en overlegen portefølje af produkter fra amerikanske Prosoco, der siden 1939 har været en førende producent af innovative midler indenfor renligholdelse, beskyttelse og vedligeholdelse af bygningsfacader og –materialer. Prosoco har det som en erklæret mission at fremstille deres produkter så skånsomme som overhovedet muligt overfor miljøet

Midlerne hører da til den absolutte verdenselite indenfor bæredygtighed og miljøvenlighed, da de fint lever op til adskillige krav til certificeringer, klassifikationer og miljøkrav.

Dette er godt at have i baghovedet, når man tænker på de opgaver vi til tider bliver sat til at løse. Opgaver der kan være af en sådan karakter, at der må specielle midler til for at løse dem. Men selv disse midler lever op miljøkravene og har en sjælden minimal indvirkning på miljøet.

Det var 7 gode grunde til hvorfor mange vælger Tensid. Men er det grunde nok for dig? Vi nyder stor tillid fra vores kunder. Især når der er særlig kritiske opgaver der skal løses. Der er vi et af markedets absolutte stærkeste fordi vi sidder på en virkelig stor viden og suveræne produkter.

Det er også årsagen til at vi har en meget bred kundekreds lige fra større offentlige bygninger over boligforeninger til både store og mindre virksomheder. Ingen opgave er for lille og ingen er heller ikke – indtil videre – for stor. Og i samme åndedrag er vi også meget ydmyge overfor denne position og er klar over at vi fortsat må yde vores bedste hver eneste gang vi udfører en opgave for en kunde for at opretholde tilliden og det gode samarbejde.

Så er du interesseret i at få efterset facaden og få en lille snak om dine behov og ønsker, så tag endelig kontakt til os ved hjælp af formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.

Du kan også bare ringe til Peter Dunvad: 2282 5052
– eller mail: pd@tensid.dk

SKAL VI KIGGE FORBI? Det koster ikke noget at kigge, og det gør det heller ikke med Tensid

Har du spørgsmål til et konkret projekt eller vil du blot vide hvad en Tensid Serviceaftale koster – så er vi nød til først at se dine bygninger eller billeder af projektet.

Ring: 70 20 65 55
– eller send en Email

Adresse:
Rokhøj 9
DK-8520 Lystrup

RING: +45 70 20 55 65
Man–fre: 07.00-16.00

Fjern graffiti, NU!

STOP med at tænke mere på graffiti-hærværk – eller vedligeholdelse, smog og smuds.

FÅ EN SERVICEAFTALE.

Vi sørger for at dine bygninger altid er præsentable.

VIL DU VIDE MERE? Så er vi nødt til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge. 

TAK FOR DIN TILMELDING.