specialafrensning eller kemisk restaurering af facade

Kan det fjernes med specialafrensning eller kemisk restaurering?

Tensid er specialister i specialafrensning og kemisk restaurering, der klarer udfordringer med cementslør på vanskelige teglsten, rustaflejringer på beton, oliespild på porøse og sugende overflader som murværk og beton. 

Hver dag håndterer vi specialafrensninger for byggesektoren, boligforeninger og andre virksomheder, og ligesom opgaverne er forskellige, er løsninger og kemikalier det også.

På billedet er forskellen tydeligt at se efter en specialafrensning på Ceres Corner i Århus. Her fjernede Tensid hurtigt og effektivt et kraftigt cement- og kalkslør på de nye bygninger, så de flotte teglsten nu endelig kan træde i karakter på et af Århus’ historiske placeringer.

Med overlegne kemikalier og mere end 25 års erfaring samt et stort europæisk netværk at trække på, står vi sjældent med en afrensning som vi ikke har prøvet før eller ved hvordan vi skal håndtere optimalt. Selv overflader der normalt er meget vanskelige at rense på, kan du godt forvente lidt mere af Tensid.

Vi har i mange år udført specialafrensninger ved:

Skal vi kigge forbi?

Det koster ikke noget at kigge.

Salpeterudfældninger

Kalkslør

Cementslør

Manganudfældninger

Korrosionsaflejringer

Og meget mere

Kemisk restaurering af nye altaner

Disse færdigstøbte altangulve i glasfiberarmeret beton var under opmagasinering udsat for et miljø, der resulterede i nogle uheldige overflader. Så istedet for at kassere de nye altaner, løste Tensid opgaven ved hjælp af specialkemi og erfaring. Nu har vi genskabt overfladernes oprindelige udseende.

Før

Efter

Har du noget vi skal kigge på?

Det koster ikke noget at kigge. Og det gør det heller ikke med Tensid. Omvendt kan det redde dig for mange bekymringer, ved at få de rigtige folk til at kigge på din opgave og få den løst rigtigt første gang.

Uanset om du har en lille facade eller flere bygninger der trænger til at få lidt tiltrængt hjælp så er der ingen opgave der hverken er for stor eller lille.

Vi er kendte for at være branchens fag-nørder. Og det er vi faktisk ret stolte over. Ring og spørg Peter Dunvad: 2282 5052

Udfyld gerne nedenstående og giv os lidt input, så har vi også en chance for at være ekstra skarpe på hvordan vi kan løse din opgave bedst.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi gør arbejdet færdigt. Og vi hjælper gerne med mere.

Når man laver en specialafrensning af belægninger og facader er det som udgangspunkt for at få et pænere resultat. Men det kan være et meget beskidt arbejde, hvor vinduer, lamper, skilte og de omkringliggende anlæg efterfølgende trænger til en kærlig hånd.

Når du sender Tensid på opgaven behøver du ikke bekymre dig. Vi sørger gerne for at hele facaden og efterlader de omkringliggende anlæg, belægninger og grønne arealer så de står flotte og præsentable. Vi gør arbejdet færdigt.

Og med en Tensid Serviceaftale er du også fri for at tænke mere på vedligeholdelse, graffiti-hærværk, smog og smuds. Vi behandler dine facader med en imprægnering der beskytter overfladen og bevarer de originale overflader pæne.

Hver uge holder vi godt øje med dit murværk og bygningsoverflader, men vi sørger også gerne for at dine skilte, lamper, vinduer, rammer, fortorve og belægninger og alle udearealer altid er klar og præsentable.

Ring til Peter Dunvad og hør nærmere: 2282 5052
– eller send en mail på: pd@tensid.dk

Har du noget vi skal kigge på?

Har du spørgsmål til et konkret projekt eller vil du blot vide hvad en Tensid Serviceaftale koster – så er vi nød til først at se dine bygninger eller billeder af projektet. Udfyld nedenstående – eller ring: 70 20 65 55

Adresse:
Rokhøj 9
DK-8520 Lystrup

RING: +45 70 20 55 65
Man–fre: 07.00-16.00

Fjern graffiti, NU!

STOP med at tænke mere på graffiti-hærværk – eller vedligeholdelse, smog og smuds.

FÅ EN SERVICEAFTALE.

Vi sørger for at dine bygninger altid er præsentable.

VIL DU VIDE MERE? Så er vi nødt til først at se dine bygninger. Og bare rolig, det koster ikke noget at kigge. 

TAK FOR DIN TILMELDING.